Viziunea Interioară – The Inner Vision

Servicii – Services

ROMÂNĂ | ENGLISH

ROMÂNĂ

Șamanul are acces la o dimensiune și o condiție supraumane și, fiind capabil să facă asta, el afirmă potențialul de transcendență din toți oamenii. El e un exemplu, dacă vreți. [El] nu este doar un bolnav, sau un nebun – e un bolnav care s-a vindecat singur.

(Terence McKenna)

Cui se adresează aceste sesiuni
Formatul sesiunilor
Cum vă pot ajuta aceste sesiuni
Ce nu sunt și ce nu oferă aceste sesiuni
Tipuri de sesuni
Informații importante
Rezervarea sesiunii
Opțiuni plată

Cui se adresează aceste sesiuni

Sesiunile mele se adresează:

Celor care trec printr-un proces de vindecare/evoluție spirituală. Ele oferă ghidajul și uneltele care pot ajuta în înțelegerea și navigarea acestui proces.

Simptomele vindecării/evoluției spirituale pot fi deseori confundate cu cele ale unor afecțiuni mentale:

Depresie, anxietate, atacuri de panică, schimbări de stări, ieșirea la suprafață a blocajelor, traumelor, tendințelor reprimate (umbra), compulsivitate, experiențe extrasenzoriale, amintirea vieților anterioare, creșterea intuiției sau, dimpotrivă, confuzie, dezorientare în legătură cu propria viață și direcția în viață, stări de disperare, stare de moarte interioară și de neîmplinire, letargie, inerție, apatie, stare de absență, depersonalizare, senzația că îți pierzi mințile sau că o să cedezi psihic, manifestări iraționale, senzația că nu ești de aici, nevoie de izolare sau, dimpotrivă, tendința compulsivă de a avea mereu pe cineva lângă tine, stări suicidale, simptome fizice.

Deseori, simptomele descrise mai sus se pot manifesta sau pot fi oglindite prin probleme relaționale și dinamici toxice.

La acestea se adaugă o formă deseori intensă de disonanță cognitivă: mintea nu poate integra toate aceste lucruri, nu poate găsi niște legături și explicații logice, nu le poate pune în cuvinte etc, ceea ce accentuează starea de izolare și depersonalizare.

Inițial, procesul poate fi foarte dezechilibrat, cu alternări majore și aparent haotice între episoadele de extaz și inspirație și cele de depresie și anxietate. Are loc un fel de balansare, de ajustare a lucrurilor: e ca și când ți se oferă preview-uri a ceea ce ai putea să fii și să trăiești constant, pentru ca apoi, tot ceea ce nu e în acord cu acel potențial latent să iasă la suprafață pentru a fi curățat. Un continuu proces dialectic în care energia de vibrație înaltă o răscolește pe cea de vibrație joasă pentru ca aceasta din urmă să fie conștientizată și vindecată/transmutată.

Stările pot fi asociate unui episod de trezire a energiei Kundalini 🐍.

Acest proces poate fi numit, așa cum am menționat deja, vindecare sau evoluție spirituală sau, în altă variantă, individuație (în sens jungian). Dar în orice fel s-ar numi, sub orice formă s-ar petrece, la orice nivel și prin intermediul oricărei căi, esența procesului vizează în principiu același lucru: realizarea sinelui.

Lista simptomelor poate fi mult mai detaliată decât cea de mai sus. În orice caz, toate acestea sunt semnale trimise de propria ființă, un soi de emisari ai vocii interioare, așa încât, din acest punct de vedere, cel mai nepotrivit și autosabotant lucru ar fi să le dai în cap cu o pastilă (sau cu alcool, droguri sau orice altă formă de dependență și evadare etc.), forțându-le să intre înapoi de unde, pe bună dreptate, au vrut să iasă.

Acest proces interior este oglindit deseori (dacă nu întotdeauna) de schimbări pe măsură în planul fizic: vechile relații, vechile preocupări, obiceiuri, locul de muncă – toate acestea sunt chestionate de la zero și multe dintre ele dispar pentru că nu mai rezonează cu noul nivel de conștiință. Altele rămân și trec prin transformări. Toate vechile structuri intră în reorganizare sau se prăbușesc cu totul – e valabil pentru lucrurile din planul fizic, din viața concretă, dar în primul rând e valabil pentru structurile psihice și o întreagă viziune despre lume, toate acele structuri și acei piloni de (falsă) siguranță cu care ai fost obișnuit o viață întreagă. În unele etape ale procesului devine foarte greu să te ocupi de viața de zi cu zi sau de aspectele practice ale vieții, și asta din cauza simptomelor copleșitoare.

În orice caz, întreg procesul poate fi foarte dureros, înfricoșător și deseori singuratic. E foarte comun, în astfel de situații, să ți se spună că exagerezi, că îți imaginezi, că ai prea mult timp liber, că te alinți, că ești pe o cale greșită, că ești posedat, sau nebun sau ceva similar. Nu ajută foarte mult nici faptul că majoritatea psihologilor și psihiatrilor, neavând înțelegerea acestor lucruri, cad în aceeași capcană a confuziei simptomelor ascensiunii cu cele ale unor boli mintale. E o lungă discuție aici, pentru că însuși conceptul de boală sau afecțiune mentală are nevoie de o rechestionare radicală. Și nu mai e vorba aici doar despre faptul că mulți psihologi și psihiatri au o înțelegere limitată asupra acestor lucruri, ci de faptul că psihologia în sine și psihiatria în sine sunt foarte limitate, cel puțin în stadiul în care se află acum. (Folosesc expresia „înțelegere limitată” contextual – cu alte cuvinte nu induc prin asta ideea că există domenii de cunoaștere care au o înțelegere absolută asupra lucrurilor.)

Read more

Celor care doresc să devină cea mai bună versiune a lor și să își realizeze potențialul deplin, atât din punct de vedere al vieții concrete, cât și spiritual.

În realitate, cele două aspecte nu au fost niciodată separate, iar planul material nu e un obstacol în calea planului spiritual, ci un vehicul pentru el (sau, din altă perspectivă, parte integrantă din el) și un instrument în acest sens. Folosesc aici termenii de „plan material” și „plan spiritual” într-un sens strict convențional.

Situațiile din viața concretă declanșează vindecarea și evoluția spirituală, funcționând simultan pe post de catalizator și suport, în timp ce procesul de vindecare și de evoluție spirituală își face simțite efectele inclusiv in plan concret-lumesc, ajutându-te să devii cea mai bună versiune a ta și să trăiești viața pe care dorești cu adevărat să o trăiești.

Viața concretă e atunci fructificată printr-o perspectivă care presupune să te uiți la situații ca la oportunități de vindecare și de evoluție, respectiv prin acordarea atenției, capacității de analiză, a intuiției, a disponibilității, a voinței și a altor resurse interioare cu această perspectivă.

E vorba despre o îmbinare a punctului de vedere uman cu cel al Sinelui Superior (suflet, esență divină etc.), într-un proces în care țelul ultim este să ajungi să îți duci viața în colaborare cu Sinele Superior, respectiv să întrupezi esența Sinelui Superior în forma ta umană. Acest proces se poate numi și uniune interioară.

Deși pentru fiecare om există mai multe traiectorii posibile într-o viață și acesta poate face diverse alegeri care îi pot influența viitorul, există de asemenea, ca potențial, ceva ce s-ar putea numi drumul binelui său suprem, adică acel drum al deplinului său potențial pentru acea viață. Sinele Superior știe deja care este cel mai bun drum pentru tine, care e menirea ta, ce te reprezintă și te pasionează cu adevărat, care este cel mai potrivit partener de viață pentru tine (sau marea ta iubire) ș,a.m.d. El este menit să te ajute să fii pe acel drum, respectiv să îți realizezi potențialul, dar acest lucru nu se poate întâmpla fără participarea activă a părții tale umane. Sinele tău uman și Sinele tău Superior trebuie să se întâlnească la mijloc: Sinele Superior ghidează, iar sinele uman trebuie să implementeze ghidajul. Nu este vorba despre un proces mecanic, ci despre unul care implică intuiția și inspirația.

„Preaiubitul vrea uneori să ne facă o mare favoare: să ne țină cu susul în jos și să scuture din noi toate aberațiile.” Hafez

Ei bine, cum arată asta? Uneori arată ca și când m-aș afla în fața unui profesor iubitor, care știe cum să îmi proceseze aberațiile. Alteori, însă, arată ca și când roțile se desprind, barca mea tocmai a lovit un aisberg, mă aflu într-un mare rahat și nu am vâsle. Provocarea este să Știu, dincolo de dubiu, că toate experiențele au un singur scop: „să scuture toate aberațiile din mine”.

(Diederik Wolsak)

Read more

Cum vă pot ajuta aceste sesiuni

-> Să înțelegeți mai bine ce vi se întâmplă, dinamica procesului prin care treceți, simptomele acestuia, precum și diversele experiențe extrasenzoriale – și să puteți să gestionați toate aceste lucruri cu mai mare ușurință.
-> Să vindecați diverse blocaje, traume, credințe, comportamente și atitudini limitative.
-> Să vindecați și să gestionați diverse situații relaționale, atașamentul codependent etc.
-> Să vă realizați potențialul deplin și să trăiți viața pe care doriți să o trăiți.
-> Să vă identificați scopul și direcția în viață.
-> Să înțelegeți mai bine de ce suferiți, care e rolul suferinței și cum poate fi folosită pentru propria vindecare și evoluție.
-> Să vă înțelegeți și să vă gestionați energia, să lucrați cu ea pentru propria vindecare și evoluție.
-> Să înțelegeți și să navigați dinamica Flăcărilor Gemene (vezi detalii mai jos, în secțiunea Ce nu sunt și ce nu oferă aceste sesiuni).

📖 Vezi și: Abordare

Formatul sesiunii de consiliere

Sesiunea are loc online. În funcție de situația clientului, îi ofer acestuia, pe lângă propriul meu ghidaj și punctul meu de vedere, diverse tehnici, metode sau practici care îl pot ajuta. Iar dacă este cazul îl pot îndruma și către alți terapeuți, consilieri, practicieni etc. specializați pe diverse tipuri de blocaje sau metode.

Ce nu sunt și ce nu oferă aceste sesiuni

Nu sunt medic, nu sunt psihoterapeut. Sesiunile pe care le facilitez nu înlocuiesc sfaturile sau expertiza medicală și nici psihoterapia (vezi și secțiunea Termeni și Condiții). Dacă voi considera că problema clientului nu este de competența mea îl voi redirecționa.

Intuiția mea nu înlocuiește intuiția clientului. La sfârșitul zilei, e responsabilitatea acetuia să filtreze informațiile și ghidajul primit atât din exterior cât și prin propriul proces interior, respectiv să ia deciziile și să facă alegerile pe care le consideră cele mai bune de cuviință pentru el. Intuiția mea și ghidajul meu pot funcționa pe post de hartă, de aproximare.

Tipuri de sesiuni

Consiliere

1. Sesiune de consiliere 60 min – 41 euro / 200 RON
+ înregistrarea audio a sesiunii, trimisă pe mail: 4 euro (aprox. 20 RON)

2. Sesiune de consiliere 90 min – 62 euro / 300 RON
+ înregistrarea audio a sesiunii, trimisă pe mail: 4 euro (aprox. 20 RON)

Tarot

3. Citire tarot 30 min, online, prin Skype – 20 euro / 100 RON

Analiza aprofundată a unei anumite zone a vieții clientului, analiza scurtă a mai multor zone ale vieții clientului (de ex.: viață personală/amoroasă, familie, bani, carieră, karma ancestrală etc.), analiza unei situații sau dinamici relaționale specifice, analiza generală a următorului an, sau 2-4 întrebări specifice. 

4. Citire tarot 60 min, online, prin Skype – 41 euro / 200 RON

Analiza mai multor zone ale vieții clientului (viață personală/amoroasă, familie, bani, carieră, karma ancestrală etc.) + analiza uneia sau a mai multor situații sau dinamici relaționale specifice și/sau întrebări specifice.

5. Citire tarot 30 min, înregistrată, trimisă prin link privat sau transfer online – 30 euros / 150 RON

Analiza aprofundată a unei anumite zone a vieții clientului, analiza scurtă a mai multor zone ale vieții clientului (de ex.: viață personală/amoroasă, familie, bani, carieră, karma ancestrală etc.), analiza unei situații sau dinamici relaționale specifice, analiza generală a următorului an, sau 2-4 întrebări specifice. *** Timp de așteptare: până la 10 zile

6. Citire tarot 60 min, înregistrată, trimisă prin link privat sau transfer online – 50 euros / 250 RON

Analiza mai multor zone ale vieții clientului (viață personală/amoroasă, familie, bani, carieră, karma ancestrală etc.) + analiza uneia sau a mai multor situații sau dinamici relaționale specifice și/sau întrebări specifice. *** Timp de așteptare: până la 10 zile.

Alte sesiuni

7. Mesaje ghidate – 14 euro / 70 RON

Mesaje primite, în timpul unei meditații de 10-15 minute, de la Sinele Superior și ghizii clientului, trimise apoi în format Word (text) sau audio. *** Timp de așteptare: până la 10 zile.


Informații importante

-> Toate sesiunile se țin online, prin Skype.
-> Sesiunile se adresează persoanelor care au peste 18 ani.
-> Rezervarea sesiunii se face odată ce plata este confirmată, nu înainte.
-> Sesiunile pot avea loc fie în limba română, fie în limba engleză.
-> Anularea unei sesiuni deja rezervate se face cu cel puțin 24 de ore înainte de data și ora stabilite. În caz contrar, banii nu vor fi returnați.
-> Îmi rezerv dreptul de a refuza să lucrez cu un potențial client nou sau să încetez colaborarea cu un client existent, indiferent de motiv, în orice moment, dacă voi considera că e cazul.
-> Este interzisă înregistrarea audio sau video a sesiunilor de către client fără un acord prestabilit. De asemenea, clientul se obligă să folosească înregistrarea (audio sau video) a sesiunii doar în scop personal, indiferent dacă înregistrarea este făcută de consilier sau de client (cu acordul prealabil al consilierului). Distribuirea înregistrării sau ale unor părți ale ei prin social media sau în spațiul public este strict interzisă. Clientul este de asemenea responsabil de orice astfel de incident petrecut din cauza unui terț căruia clientul i-a facilitat, conștient sau nu, accesul la înregistrare.

! Prin rezervarea unei sesiuni clientul înțelege și își asumă următoarele lucruri:

-> Că urmează terapia propusă ca opțiune personală a sa.
-> Că tratamentul alternativ nu substituie diagnosticul sau tratamentul convențional recomandat de medicul alopat.
-> Că evaluarea stării de sănătate în timpul terapiei este esențială pentru bunul mers al acesteia și de aceea va aduce la cunoștința terapeutlui/consilierului orice schimbare fizică, mentală sau emoțională survenită pe perioada tratamentului.

Opțiuni plată

-> PayPal

-> Transfer bancar (numărul de cont va fi comunicat prin email după ce mă contactați pentru o sesiune) – Această metodă de plată se aplică doar pentru clienții care au conturi în România

Rezervarea sesiunii

Pentru sesiuni mă puteți contacta prin intermediul formularului de contact. Timpul de așteptare pentru un răspuns este de 24-72 ore.

În cazul în care nu primiți un răspuns în acest interval și există posibilitatea ca mesajul să fi fost categorisit drept spam, puteți încerca din nou, sau mă puteți contacta prin intermediul paginii de Facebook Viziunea Interioară.

Rezervarea categorică a sesiunii se face după realizarea plății.

ENGLISH

The shaman has access to a superhuman dimension and a superhuman condition, and by being able to do that he affirms the potential for transcendence in all people. He is an exemplar, if you will (…) [H]e is not merely a sick man, or a madman; he is a sick man who has healed himself.

(Terence McKenna)

Whom these sessions are for
Session format
How these sessions can help you
What these sessions aren’t and what they don’t offer
Types of sessions
Important information
Payment options
Booking a session

Whom these sessions are for

My sessions are addressed to:

Those who are going through a healing/spiritual evolution process. They offer the tools and the guidance that can help them better understand the process and navigate it more easily.

The healing/spiritual evolution process symptoms are often mistaken for those of mental disease:

Depression, anxiety, panic attacks, mood swings, blocks, traumas and repressed tendencies (the shadow) coming to surface, compulsiveness, extrasensory experiences, remembering past lives, heightened intuition or, on the contrary, confusion, disorientation in regards to one’s life and life direction, despair, feeling dead inside, feeling unfulfilled, lethargy, inertia, apathy, feeling absent, depersonalization, feeling like you’re losing your mind or that a nervous breakdown is imminent, irrational manifestations/behaviour, feeling that you’re not from here, need for isolation or, on the contrary, compulsive need to always have someone around you, suicidal moods, physical symptoms.

Often times, the above described symptoms may manifest or be mirrored through relationship problems or toxic dynamics.

Added to them is an often intense form of cognitive dissonance: the mind cannot integrate the symptoms, cannot find logical or rational explanations for what you’re going through, cannot put things into words etc, which makes one feel even more isolated and depersonalized.

In the first stages this process can be very unbalanced, with major and apparently chaotic alternations between episodes of ecstasy and inspiration (on the one hand), and depression and anxiety (on the other hand). A sort of balancing and adjusting process is taking place: it’s as if you’re being given previews of what you could be and experience on a constant basis, for then to have everything that is not in alignment to that rise to the surface in order to be cleansed. An ongoing dialectic process where high-vibrational energy stirs the low-vibrational energy in order for the latter to be acknowledged and healed/transmuted.

All these states of mind can be associated with a Kundalini episode 🐍 .

This process can be called, as I’ve already mentioned, healing or spiritual evolution or, on in another case, individuation (in a Jungian sense). However it may be called, in whichever form it may take place, at whichever level and through whichever way, the essence of this process is directed towards the same goal: self-realization.

The symptoms list is much more detailed and specific than the one above. In any case, all these are signals from your own being, some sort of emissaries of your inner voice, so the worst, most self-sabotaging thing you could do would be to hit them on the head with a pill (or alcohol, or drugs, or any other form or addiction or escapism), forcing them to get back in from where they were rightly trying to get out of.

This inner process is usually (if not always) mirrored to an equal degree in the physical plane: old relationships, preoccupations, habits, the old work place – all these are questioned all over again and many of them fall to the side because they’re no longer in resonance with the new level of consciousness. Others stay and go through transformation. All of the old layers go through a reorganization process or they crumble altogether – this goes for things pertaining to the physical plane, to the actual life, but first of all for the mental structures and for your whole worldview, all those structures and pillars of (fake) security that you’ve been used to your whole life. Additionally, in some phases of the process, due to the overwhelming symptoms, it gets really hard to tend to your daily chores or to practical aspects of life.

In any case, the whole thing can be very painful and scary. It’s very common, in such situations, to be told that you’re exaggerating, that you’re imagining things, that you have too much spare time, that you’re just spoiled, that you’re down a wrong path, that you’re possessed, or crazy, or something similar. It also doesn’t help much that most psychotherapists and psychiatrists, not having a proper understanding of these things, fall into the same trap of mistaking the healing/spiritual evolution symptoms with those of mental disease. This is a long discussion, since the concept of mental disease or mental disorder itself needs to be radically reframed. This is no longer solely about the fact that many psychotherapists and psychiatrists have a limited understanding of these things, this is about the fact that psychology and psychiatry themselves are very limited, at least in the state they are at the moment. (I’m using the expression “limited understanding” contextually i.e. I’m not implying that there is any field of knowledge that has an absolute understanding of things.)

Read more

Those who wish to become the best versions of themselves and to realize their full potential, both as far as the actual, worldly life is concerned, as well as spiritually.

In reality the two have never been separate, and the material plane is not an obstacle in the path of the spiritual plane, but its vehicle (or, from another perspective, an integral part of it), and an instrument in this regard. In this context I use the terms ”material plane” and ”spiritual plane” in a strictly conventional sense.

Actual life situations trigger the healing and evolution process, working as catalyzer and support simultaneously, while in turn the effects of this process make themselves felt in the actual-worldly plane too, enabling you to live the life you truly want to live.

Actual life is then made use of through a change of perspective which implies looking at situations as opportunities for healing and evolution, and through according your attention, your analytical skills, your intuition, your willingness, your will, and other resources with this change of perspective, respectively.

This is about merging the human point of view with that of the Higher Self, through a process of which the ultimate goal is to get to live your life in collaboration with your Higher Self, to embody the Higher Self in your human form. This process can also be called inner union.

Although there are several potential life trajectories for every human being and one can make certain choices which can influence their future, there is one particular potential path which could be called ‘your highest timeline’ or ‘the path of your highest good’ – that path which correlates with the realization of your full potential. The Higher Self already knows the best path for you, your calling, what truly represents you and what you’re passionate about, who’s the best partner for you (or the love of your life) and so on. It’s meant to help you be on that path and realize your full potential, but this cannot happen without your human self’s active involvement. Your human self and your Higher Self have to meet in the middle: the Higher Self guides your human self and your human self has to implement that guidance. This is not a mechanical process, but one that involves intuition and inspiration.

“The Beloved sometimes wants to do us a great favor: hold us upside down and shake all the nonsense out.” Hafez

Now, what does that look like? Well, sometimes it looks like being in front of a loving teacher, skilled in processing my crap. At other times, however, it may look like the wheels are coming off, my ship has hit an iceberg and I am up shit creek without a paddle. The challenge is to Know, beyond a doubt, that all experiences have only one purpose, to “shake all the nonsense out.”

(Diederik Wolsak)

Read more

Session format

The session takes place online. Depending on their situation, I offer the client, apart from my own guidance and point of view, various techniques, methods or practices that can help them. If needed, I can also direct them towards other therapists, counsellors, practitioners etc. specialized in various types of blocks or methods.

How these sessions can help you

-> To gain a better understanding of what is going on with you, the dynamics of the process you’re going through, its symptoms, as well as the different extrasensory experiences you may have – and to handle all these things more easily.
-> To heal different blocks, traumas, limiting beliefs, behaviours and attitudes.
-> To heal and handle different relationships and personal situations, codependent attachment etc.
-> To realize your full potential and live the life you want to live.
-> To find your life purpose and life direction.
-> To gain a better understanding as to why you’re suffering, what the purpose of suffering is and you can use it to aid and catalyze your healing and evolution.
-> To understand and handle your energy, to work with it for your healing and evolution.
-> To understand and navigate the Twin Flame dynamic (see details below: What these sessions aren’t and what they don’t offer).

📖 See also: Approach

What these sessions aren’t and what they don’t offer

I’m not a doctor, I’m not a psychotherapist. The sessions I facilitate do not replace medical advice or expertise, nor psychotherapy. If I find that the client’s problem is not within my competence, I will redirect them.

My intuition is not a replacement for the client’s own intuition. At the end of the day, it’s the client’s responsibility to filter through the information and the guidance that they receive from both exterior sources and their inner process, and, consequently, to take the decisions and make the choices that they find most suitable for them. My intuition and my guidance can work as a map, as an approximation.

Types of sessions

Counselling

1. Counselling session 60 min – 41 euros / 200 RON
+ audio recording of the session, sent via email: 4 euros (roughly 20 RON)

2. Counselling session 90 min – 62 euros / 300 RON
+ audio recording of the session, sent via email: 4 euros (20 RON)

Tarot

3. Tarot reading 30 min, online, via Skype – 20 euros / 100 RON

In-depth analysis of one of the client’s life areas, the short analysis of several of the client’s life areas (e.g.: personal/love life, family, money, career, ancestral karma etc.), the analysis of a specific situation or relationship dynamic, the general analysis of the following year, or 2-4 specific questions. 

4. Tarot reading 60 min, online, via Skype – 41 euros / 200 RON

The analysis of several of the client’s life areas (personal/love life, family, money, career, ancestral karma etc.) + the analysis of one or more specific situations or relationship dynamics and/or specific questions. 

5. Tarot reading 30 min – video recording sent via private link or online transfer – 30 euros / 150 RON

In-depth analysis of one of the client’s life areas, the short analysis of several of the client’s life areas (e.g.: personal/love life, family, money, career, ancestral karma etc.), the analysis of a specific situation or relationship dynamic, the general analysis of the following year, or 2-4 specific questions. *** Waiting time: up to 10 days.

6. Tarot reading 60 min – video recording sent via private link or online transfer – 50 euros / 250 RON

The analysis of several of the client’s life areas (personal/love life, family, money, career, ancestral karma etc.) + the analysis of one or more specific situations or relationship dynamics and/or specific questions. *** Waiting time: up to 10 days.

Other sessions

7. Guided messages – 14 euros / 70 RON

Messages received, during a 10-15 minute meditation, from the client’s Higher Self and guides, and then sent as Word or audio file. *** Waiting time: up to 10 days.

Important information

-> All sessions are held online, via Skype.
-> The sessions are addressed to people over 18.
-> The session will be booked once I receive the payment confirmation, not prior to it.
-> Sessions can take place either in Romanian or English.
-> A session that has been already booked can be cancelled with at least 24 hours before the date and time of that session. Otherwise, the money won’t be refunded.
-> I reserve my right to refuse to work with a potential new client, or to end the collaboration with an existing one, no matter the reason, at any time, if I may consider so.
-> The client is forbidden from making any video or audio recording of the session without a prior agreement. Furthermore, the client has the obligation to use the (audio or video) recording for personal use only, whether the recording is made by the counsellor or the client (with the counsellor’s permission). Sharing the recording or parts of it on social media or in the public space is strictly prohibited. The client is also responsible for any such incident that takes places due to a third party to whom the client gave access to the recording, knowingly or unknowingly.

! By booking a session the client understands and takes responsibility for the following things:

-> That the client undergoes therapy as a result of their free personal choice.
-> That alternative treatments don’t replace diagnosis, nor conventional treatment recommended by an allopathic physician.
-> That the evaluation of the client’s health condition is essential for the smooth course of the therapeutic process, and thus the client will inform the therapist in regards to any change in their physical, mental or emotional health that takes place during therapy.

Payment options

-> PayPal

-> Bank transfer (the bank account number will be communicated via email after you contact me for a session). This payment method applies only to clients with Romanian-based bank accounts.

Booking a session

For sessions you can contact me via this contact form. The waiting time for an answer is 24-72 hours.

In case you don’t receive and answer in this interval and there is the possibility that your message might have been automatically categorized as spam, you can try again, or you can try reaching me via the corresponding The Inner Vision Facebook page.

The session is properly booked after the payment is made.

error: